По-рано вицепремиерът го атакува остро, защото компрометирал и саботирал неговото

...
По-рано вицепремиерът го атакува остро, защото компрометирал и саботирал неговото
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше Това! Ето Как Отговори Борисов На Бруталните Думи На Валери Симеонов От Преди Малко!

По-рано вицепремиерът го нападна остро, тъй като " компрометирал и саботирал " неговото предложение за смяна на концесията в ски курорта и даже съобщи, че не желае да го вижда, след " това разработване, което направи ". Той даже загатна за разпад на ръководещата коалиция, тъй като не е от тези, които " слушкат и папкат ".

" Аз се отнасям с почитание към моите заместници, имам съдружно съглашение и го съблюдавам доста прецизно и тъкмо. Не знам какво е споделил, тъй като съм пътувал, а и няма по какъв начин всеки ден да виждам всички негови участия по малките екрани ", разяснява Борисов пред български публицисти в Брюксел, където е взе участие в постоянното съвещание на Европейския съвет.

" Мога да се върна обратно във времето - на предишното съвещание на Министерски съвет, за въпросната тематика, която очевидно го е разсърдила. То го има и в стенограмата всичко, което съм приказвал, само че - не смятам, че най-важното за Министерството на екологията е тази тематика, която се влачи от 2001 година, да се разисква в отсъствието на министъра, който го нямаше.

Темата за концесията не би трябвало да се продължава преди да имаме проект за Пирин. Дори президентът Радев се обърна от тази тематика. За да няма никакви спекулации, съм споделил на Нено Димов, в случай че има опция да се одобри точка за втори въжен превоз на Банско, вносител ще бъда аз ", съобщи още министър председателят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР