По-рано тази седмица в публичното пространство се завъртя един доста

...
По-рано тази седмица в публичното пространство се завъртя един доста
Коментари Харесай

Гейб Нюъл успокои геймърите: Microsoft не са купили Valve

По-рано тази седмица в общественото пространство се завъртя един много нездравословен слух, че има възможност Microsoft да придобие Valve, с което да подтиква гейминг бизнеса си. Оригинално, слуховете се завъртяха главно за Electronic Arts, само че се загатна и името на Valve. Поемете въздух и издишайте умерено. Що се отнася до Гейб Нюъл, това няма по какъв начин да се случи.

Нюъл увери това почитател на Steam, който разтревожено го е попитал за сходна опция, на което той е отковорил, че не знае за сходно нещо. Новината идва посредством ResetEra. “Купени ли са Valve от Microsoft? Моля ви отговорете, общността е потресена”, пита въпросният член на общността на Steam. “Не ми е известно сходно нещо”, дава отговор сбито Нюъл.

Разбира се, че една сходна нечиста сделка би разтревожила много народ, само че Valve наподобява, като много сполучлива компания, за която от Редмънд ще би трябвало да се бръкнат в действителност надълбоко. Разбира се, че в софтуерния свят всичко е допустимо. Самият началник на Microsoft Сатя Надела за следващ път преди дни съобщи своята отдаденост на това да направи гейминга един от главните стълбове на рентабилност за компанията. Microsoft показа най-мощният конзолен хардуер в края на предходната година – Xbox One. Заедно с това, компанията разгласи самодейност, която съгласно експерти може да раздруса радикално промишлеността – вход на най-новите игри, идващи от сътрудниците на компанията в абонаментната услуга Xbox Game Pass, ход, който се допуска, че ще помогне на Microsoft да догони Sony в конзолната конкуренция. Ако несъмнено приемем, че такава изобщо се води.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР