По-рано тази седмица нов известен романс изгря на небосвода. Ръгбистът Том

...
По-рано тази седмица нов известен романс изгря на небосвода. Ръгбистът Том
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен реагира на флирта на бившия ѝ съпруг Том Брейди с Ирина Шейк

По-рано тази седмица нов прочут романс изгря на небосвода. Ръгбистът Том Брейди и супермоделът Ирина Шейк бяха забелязани да прекарват време дружно в Лос Анджелис в продължение на два дни, а Том е бил забелязан „ да гали бузата на Ирина доста нежно “. По всичко проличава, че някогашният брачен партньор на Жизел Бюндхен се среща с нейната колежка. И в случай че се чудите по какъв начин се усеща Жизел от цялата тази работа... зависи кого питате.

TMZ приказва с източници, които настояват, че Жизел „ не е щастлива “ от зародилата се романтика сред Том и Ирина.

Tom Brady and Irina Shayk are enjoying ‘casual’ romance: ‘This is something new’
— Page Six (@PageSix)
След това обаче човек, непосредствен до Жизел, сподели: „ Защо тя да не е щастлива за Том? Тя се разведе с него. Полезно е за нейната независимост, че той продължи напред. "

За тези, които се интересуват дали Ирина и Жизел са или са били приятелки, като се има поради, че и двете са супермодели, TMZ отбелязва, че те „ не са приятелки, само че се познават професионално от години и постоянно са били сърдечни една към друга, когато са се срещали по стилните сцени. ”

Gisele Bundchen Not Bothered by Tom Brady Moving On with Irina Shayk
— TMZ (@TMZ)
Междувременно източник разкри пред People, че Жизел „ сега е на отмора в Бразилия и си живее живова, само че в предишното е казвала, че просто желае той [Tом] да бъде благополучен “.

Друг вътрешен човек споделя на изданието, че когато „ има привличане “ сред Том и Ирина, само че те „ в никакъв случай преди не са имали сантиментална връзка “. 
 Пробвахме коректор №1 в Европа * Edna предлага Пробвахме коректор №1 в Европа*
" Това е като гибел и прераждане. "  – описа 42-годишнaта Бюндхен емоциите си, подбудени от развода с 45-годишния куотърбек на NFL Том Брейди в изявление за Vanity Fair обещано през март. 

В прочувственото изявление Бюндхен показа, че сега " оплаква гибелта на една фантазия ". 

„ Трудно е, тъй като си представяш, че животът ти ще протече по избран метод и си направил всичко допустимо ", каза тя.  „ Като дете имах вяра в приказки. Мисля, че е красиво да вярваш в това. Искам да кажа, толкоз съм признателна, че го имах вяра. “

Жизел Бюндхен и Том Брейди оповестиха развода си през октомври 2022 година  Най-общо повода за развода им може да бъде обяснена с взаимно отдалечаване посред им. Това се оказа една от най-неочакваните раздели на предходната година и краят на дългогодишно семейство, което постоянно е изглеждало устойчиво. Двамата имат две деца дружно – Бенджамин, на 12 година, и Вивиан, на 9 година
 Красивите моменти на Жизел Бюндхен и Том Брейди през годините  Красивите моменти на Жизел Бюндхен и Том Брейди през годините  Красивите моменти на Жизел Бюндхен и Том Брейди през годините  Красивите моменти на Жизел Бюндхен и Том Брейди през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР