По-рано тази седмица научихме, че надежда Том Сайзмор да оцелее

...
По-рано тази седмица научихме, че надежда Том Сайзмор да оцелее
Коментари Харесай

Почина актьорът Том Сайзмор

По-рано тази седмица научихме, че вяра Том Сайзмор да оцелее няма, откакто на 18 февруари той получава мозъчна аневризма. Тогава мениджърът на артиста заяви, че на фамилията му следва да вземе решение дали да приключи живота му.
 Том Сайзмор, мозъчна аневризма и има ли вяра артистът да оцелее
Има ли вяра Том Сайзмор да оживее

Колко тежко е положението на артиста

Сега обаче излиза наяве, че през вчерашния ден, 3 март, Том Сайзмор е умрял " спокойно в съня си " в болничното заведение, както се споделя в изказването. Актьорът бе на 61 години и откакто е бил приет в болница поради получената мозъчната аневризма, е в бил в сериозно положение в кома и не е идвал в схващане.

До него са били брат му Пол Сайзмор, както и синовете му - близнаците Джейдън и Джагър (17 г.).

" Той беше по-велик от живота. Той повлия на живота ми повече от всеки различен, който познавам. Беше надарен, любящ, даващ и можеше да ви забавлява безпределно с остроумието и способността си да споделя истории. Съкрушен съм, че го няма и постоянно ще ми липсва ", споделя в изказване Пол Сайзмор.

По думите на мениджъра на Том Сайзмор близнаците също са " опустошени от загубата на татко си ".
 Снимка 608933

Актьорът е прочут с присъединяване си във филмите " Убийци по рождение " от 1994 година, " Спасяването на редови войник Райън " от 1998 година и " Пърл Харбър " от 2001 година Освен тях последните си появи на екран той прави в " Туин Пийкс " от 2017 година и в Cobra Kai тази година.

По време на своята над 30-годишна кариера Том Сайзмор има към 230 значими функции и до последно работи. За актьорската си игра той получава редица самопризнания, измежду които награди SAG и Златен глобус, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР