По-рано министър-председателката заяви в парламента, че датата на напускането вече

...
По-рано министър-председателката заяви в парламента, че датата на напускането вече
Коментари Харесай

Мей: Британският парламент ще обсъди в сряда официално отлагане на датата на Брекзита


По-рано министър-председателката съобщи в Народното събрание, че датата на напускането към този момент е изменена в интернационалния закон

Британският премиер Тереза Мей съобщи, че в сряда в Народното събрание ще се състоят диспути по законадателен акт за публична смяна в датата на Брекзита в английския закон, съобщи Ройтерс.

Обединеното кралство трябваше да напусне Европейския съюз на 29 март, само че предходната седмица Мей се контракти с европейските водачи Брекзитът да се отсрочи за 22 май, в случай че Народното събрание утвърди нейното съглашение за развода тази седмица, и за 12 април, в случай че не го утвърди.

По-рано министър-председателката заяви в Народното събрание, че датата на напускането към този момент е изменена в интернационалния закон, тъй че в случай че английският парламент не одобри този законодателен акт, това ще " породи правно комплициране и нездравословна неустановеност ", само че няма да повлияе на датата на Брекзита. / Канал 3

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР