По-рано днес държавният глава обеща помощ за пострадалите населени местаЛидерът

...
По-рано днес държавният глава обеща помощ за пострадалите населени местаЛидерът
Коментари Харесай

Корнелия Нинова отмени събора в „Копривките“

По-рано през днешния ден президентът даде обещание помощ за потърпевшите обитаеми места
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова анулира събора в „ Копривките “

Тя разгласи, че са съпричастни с тъгата и паниката на хората, които пострадаха от наводненията в област Пловдив и заради тази причина анулира провеждането на обичайния събор в местността „ Копривките “, който трябваше да се организира на следващия ден – 04.09.2022 година



Именно съборът бе плануван за събитие, с което партията на Корнелия Нинова да открие акцията си в региона. Вместо провеждането на тържеството обаче социалистите от Пловдив и региона отпътуваха за засегнатите от наводненията обитаеми места, с цел да окажат нужната помощ на потърпевшите фамилии.
Това написа в своя профил в обществената мрежа Facebook Корнелия Нинова.

По-рано през днешния ден президентът Румен Радев даде обещание помощ по въздух освен за Трилистник, а и за останалите потърпевши от наводнението обитаеми места по поречието на река Стряма, които бяха залети тази заран.

„ Най-важното сега е да продължат огледа на всички домове, тъй че да сме сигурни, че няма хора в риск, да има доставка на най-необходимото, първоначално на вода и на храна, и, несъмнено, при усмиряване на ситуацията по най-бързия метод с локалната власт да се разказват вредите, с цел да може страната да помогне с всичко, с каквото може, безапелационен бе той.
Източник: blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР