По принцип в мастурбацията няма нищо лошо, дори много проучвания

...
По принцип в мастурбацията няма нищо лошо, дори много проучвания
Коментари Харесай

Най-странните места за самозадоволяване

По принцип в мастурбацията няма нищо неприятно, даже доста изследвания демонстрират, че тя се отразява удобно на самочувствието и при мъжете, и при дамите.

Типичното указване на чест най-често се случва, когато сме се усамотили у дома. Разбира се, има и някои изключения. Те най-често се получават, тъй като имаме потребност от многообразие и доза адреналин.

Ето и някои от най-странните места, на които дами са споделили в обществената платформа reddit, че са се самозадоволявали.

В пробна

Тук, както и при останалите истории, не е ясно по кое време се е развило действието, само че мястото е много извънредно. Става въпрос за пробна на веригата магазини за облекла Forever 21.

Анонимната потребителка на reddit споделя, че таман е била закупила вибратор, и не е могла да устои до къщи, с цел да го тества.

Приятел в потребност се познава

Но в тази ситуация не за секс. Действието се е развило по време на преспиване у другар, с който анонимното момиче е деляло едно легло. В дребните часове на нощта тя се е събудила с неутолимото предпочитание да се самозадоволи и решила да го направи, макар че приятелят ѝ е бил в едно легло с нея. В последна сметка съседът по легло се е усетил какво се случва и предложил да ѝ помогне.

В колата

Сексът в кола е много постоянно срещана процедура, само че мастурбирането по време на придвижване, към този момент спада към друга категория.

Последната потребителка, която ще ви представим, е споделила, че обича да се самозадоволява, до момента в който кара. По думите ѝ, когато е с рокля и не носи долни дрехи, нещата се получават извънредно елементарно. Сега разбираме за какво всички щастливи водачи са единствено с едната ръка на кормилото. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР