По примера на Гьоте-Институт или Институт СервантесВицепрезидентът Илияна Йотова представи

...
По примера на Гьоте-Институт или Институт СервантесВицепрезидентът Илияна Йотова представи
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова: Нужен ни е Български национален културен институт

По образеца на Гьоте-Институт или Институт Сервантес
Вицепрезидентът Илияна Йотова показа концепцията си за основаване на Български народен културен институт по образеца на Гьоте-Институт или Института Сервантес пред студенти и възпитаници, а те я утвърдиха.

При нея на “Дондуков” 2 бяха последващи компетентност “Българска филология” в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, и деца от 21. Средно учебно заведение “Христо Ботев”, София, оповестиха от прессекретариата на президента.

В срещата участваха и преподавателите езиковеди доцент Надежда Сталянова и доцент Владислав Миланов. Двамата от години изследват обществената тирада на политиците.

Вицепрезидентът поздрави студентите, че са избрали “Българска филология”: компетентност, която дава доста богата обща просвета и основава солидна основа за всяка професионална реализация.

На срещата са разисквани и изгубените позиции на лекторатите по български език и просвета в университети по света. Илияна Йотова показа и за подготвяните от нея конгреси, отдадени на българския език и кирилицата, с които родната просвета и език да станат по-видими за света.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР