По предварителна информация в резултат на конфликта, възникнал поради молба

...
По предварителна информация в резултат на конфликта, възникнал поради молба
Коментари Харесай

Стрелбата в Москва е заради забележка за непоставена маска, една от жертвите е дете

„ По предварителна информация вследствие на спора, зародил заради молба на защитата да си постави маска, посетителят в център извадил оръжие и почнал да стреля “, сподели източникът. 

Както писахме, след стрелбата в Рязанския МФЦ починаха двама души, а трима бяха ранени. Убиецът е арестуван.

Според източник на ТАСС починали са чиновник и клиент на МФЦ.

Една от жертвите е дете, прецизира източник в органите на реда. „ По предварителни данни при стрелбата е ранен малолетен ”, сподели той. От своя страна очевидци на събитията потвърдиха пред ТАСС, че нападателят е ранил момиче, което наподобява на 10-11 години.

На мястото в този момент са представители на правоохранителните органи и оперативните служби.  " Към момента е известно, че никой от чиновниците на МФЦ не е имал време да натисне паник бутона ", сподели още източникът.

Руското вътрешно министерство удостовери ареста на мъжа, който е почнал стрелбата, заяви формалният представител на ведомството Ирина Волк. „ В Москва чиновник на миграционния отдел задържа нападател, който откри огън в пространствата на MFC “, съобщи тя.

Задържаният е в несъответстващо положение, заяви за ТАСС източник от правоохранителните органи: „ Задържаният, по предварителна информация, е в несъответстващо, бясно положение. “

Превод: " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР