По повод публикацията във в. Марица от 10 юни (https://www.marica.bg/plovdiv/politika/db-slavi-georgiev-i-ali-bayrqm-paterici-na-gerb-v-obs),

...
По повод публикацията във в. Марица от 10 юни (https://www.marica.bg/plovdiv/politika/db-slavi-georgiev-i-ali-bayrqm-paterici-na-gerb-v-obs),
Коментари Харесай

ДБ: Управляващата коалиция в Пловдив е очевидна - Каназирева...

По мотив обявата във в. Марица от 10 юни (https://www.marica.bg/plovdiv/politika/db-slavi-georgiev-i-ali-bayrqm-paterici-na-gerb-v-obs), в която се твърди, че Демократична България в Общинския съвет Пловдив е била патерица на ГЕРБ, настояваме за издание на сегашния отговор.

Напълно погрешно е изказванието за непосредственост на групата на " Демократична България " с управническите хрумвания на ГЕРБ или представители на тази партия като Иван Тотев. Демократична България е единствената поредна съпротива както на ръководството на Иван Тотев, по този начин и на Здравко Димитров. Последните двама са двете страни на една и съща монета, а точно непрозрачното разходване на общите ни пари.

Припомняме, че с помощта на гласовете на Демократична България, не бе призната препоръчаната от ГЕРБ актуализация на бюджета. Това беше следващото удостоверение, че ние сме най-ярката съпротива на ръководещите, която се разгласи против нестимулираното пренасочване на средства от една активност в друга. Затова буди неразбиране определеното от редакцията заглавие. Още повече че от самия текст на публикацията става пределно ясно, че нашите гласове са били срещу ГЕРБ. Намираме заглавието на публикацията за манипулативно и подвеждащо.

Държим да подчертаем, че ръководещата коалиция в Пловдив е явна - това е триото Каназирева, Тотев и Димитров. Благодарение на гласовете на групата на Каназирева, групата на " Кауза Пловдив " и тази на ГЕРБ се одобряват голяма част от решенията в Общинския съвет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР