По повод предстоящия празник Баба Марта“ започна поредната инициатива на

...
По повод предстоящия празник Баба Марта“ започна поредната инициатива на
Коментари Харесай

Започна благотворителна кампания „Мартеници 2018“ на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“

По мотив идния празник „ Баба Марта “ стартира следващата самодейност на Фондация „ Св. Св. Константин и Елена “ за продажба на мартеници с благотворителна цел – акция, която през годините се утвърди като сполучлива форма за поддръжка на деца, младежи и девойки в неравностойно състояние, със специфични потребности и лишени от родителска грижа.

Каталогът тази година предлага над 6 хиляди ръчно направени мартеници, обединени в 60 модела – универсални, за ръка, за ревер, за кола, за офиса, за дома. Всяка от мартениците е специфична, тъй като в нея е вложена обич, въображение, самообладание и тъй като е основана с идея – да помогне на дете.

Моделите са направени и дарени безплатно на Фондацията от госпожа Марица Гърдева – общински консултант от Общински съвет – Варна. Материалите са естествени – употребявани са вълна, памук, коприна, дървени декоративни детайли, материали от природата. Сред моделите можете да намерите подобаващи за фамилията, за приятелите, за сътрудниците, за Вашите бизнес сътрудници или клиенти.

Купувайки мартеница с жест на внимание към тях, Вие дарявате наслада и усмивки и на деца в неравностойно състояние. За поръчка, апелирам попълнете поръчката и я изпратете на e-mail: [email protected].

За повече информация по отношение на акцията, апелирам свържете се с нас: тел.: 052 663 706.

Събраните средства от самодейността ще бъдат вложени в реализацията на нови креативен ателиета за децата от ЦНСТ „ Другарче “, за организацията на свободното време и летните лагери на децата от ЦНСТ „ Изгрев “ и Дом „ Княгиня Надежда “, както и за реализирането на спортните празници, в които ще вземат участие през 2018 година възпитаниците на Помощното учебно заведение с пансион „ Св. Св. Кирил и Методий “ в с. Кривня.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР