САЩ са готови да отпуснат заем от 50 милиарда долара

...
САЩ са готови да отпуснат заем от 50 милиарда долара
Коментари Харесай

САЩ търсят гаранция от санкции от ЕС, за да подкрепят заем от 50 милиарда долара за Украйна

Съединени американски щати са подготвени да провиснал заем от 50 милиарда $ за Украйна, изплатен от облаги от замразени съветски активи, в случай че Европейски Съюз може да удължи глобите против Москва за неопределен срок, съгласно изминал спорен документ.

Вашингтон се нуждае от Европейски Съюз да удължи глобите на блока върху съветските държавни активи, които изтичат на всеки шест месеца, в случай че не бъдат възобновени с единомислещо единодушие, до края на войната, с цел да се подсигурява, че Съединени американски щати няма да бъдат оставени куката за погашение.

Но всяка сходна смяна в режима на Европейски Съюз ще изисква утвърждението на водачите, в това число унгарския Виктор Орбан, който ревностно пазеше постоянното си право на несъгласие върху решенията за наказания.

Предложението на Съединени американски щати е обрисувано в спорен документ на Европейски Съюз, забелязан от Financial Times, квалифициран за виртуална среща на финансовите министри на блока в сряда, с цел да обсъдят по какъв начин да съберат авансово пари за Киев.

Вашингтон упорства за съглашение преди срещата на върха на водачите на Г-7 в Итали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР