По повод европейската седмица на спорта, на 25.09.2023 г. (понеделник),

...
По повод европейската седмица на спорта, на 25.09.2023 г. (понеделник),
Коментари Харесай

Карлово спортува с #BEACTIVETOUR и Европейската седмица на спорта #BEACTIVE

По мотив европейската седмица на спорта, на 25.09.2023 година (понеделник), на стадион " Васил Левски " – гр. Карлово от 14:30 часа Община Карлово, взаимно с Министерство на младежта и спорта, е подготвила доста спортни страсти и въодушевление.
 
Началото на самодейността ще дадат кметът на Община Карлово доктор Емил Кабаиванов и министърът на младежта и спорта Димитър Илиев. Инициативата цели показване на разнообразни спортове по атрактивен метод, посредством осъществяване на спортни игри и демонстрации с устременост към децата в учебна възраст, като на място ще им се даде опция да следят и вземат участие в спортни игри.
 
Присъстващите ще имат опция да видят демонстрации по футбол, самбо, джудо, повдигане на тежести, битка и аеробика. На събитието в Карлово ще  присъства също бронзовата медалистка по повдигане на тежести от младежките Олимпийски игри в Буенос Айрес, в категория до 63 кг., Галя Шатова.
 
За участниците са обезпечени рекламни дарове от Министерство на младежта и спорта, както и един ваучер, на стойност 100 лева, за тренировки в състезателен клуб К1 – Карлово, обезпечен от Диана Дойчева – професионален треньор по сложна аеробна гимнастика. Водещият на събитието Цветомир Иванов, или по-известен като Цецо от " Семейни войни ", ще се погрижи за положителното въодушевление. Заповядайте!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР