По повод 3 март бившият премиер и лидер на ГЕРБ

...
По повод 3 март бившият премиер и лидер на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко Борисов настоя за „преформатиране на управлението“

По мотив 3 март някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че България би трябвало да помни историята си и да осъжда съвремието: 

„ Днес има експанзия, има война, има нелегално навлизане на територията на Украйна. Ние с целия либерален свят осъдихме това. В същото време да си забравяме историята, хилядите починали - и съветски, и украински, и черногорски,  и полски, и финландски, и румънски, са си дали живота и след 500 години иго сме се освободили “.

Борисов сподели това в Котел, където сервира цветя на паметника на Георги Раковски и посети музея на котленските възрожденци:

Бившият министър председател упрекна президента Румен Радев, че разделя нацията, а ръководството на кабинета Кирил Петков назова „ аматьорщина “. Заради „ чудовищната инфлация “ Борисов настоя за „ преформатиране на ръководството “.

От своя страна, някогашният енергиен министър Делян Добрев заяви, че часове след нахлуването на Русия в Украйна, на газовата борса е била осъществена договорка за 4200 мегаватчаса газ на половин цена.

„ Разликата в цената по количествата е над 400 000 лв. за секунди през нощта. Заради тези дейности от 1-ви април нарастването на цената на газа ще е брутално в България. За на следващия ден цената на тока ще е рекордна за всички времена. Следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма един лев отплата нито за тока, нито за газа “. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР