По последни данни на британското разузнаване Русия е осъществила дистанционна

...
По последни данни на британското разузнаване Русия е осъществила дистанционна
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия е осъществила дистанционна блокада на украинското черноморско крайбрежие

По последни данни на английското разузнаване Русия е осъществила отдалечена обсада на украинското черноморско крайбрежие, изолирайки по този метод страната от интернационална морска търговия. В изказването на Министерството на защитата, което цитира разузнаването, се споделя още, че съветските военноморски сили не престават с ракетния обстрел по цели в цяла Украйна. Разузнаването има сведения, че Русия към този момент е провела едно амфибийно кацане в Азовско море и се чакат още сходни интервенции през идната седмица.

Междувременно английският министър председател Борис Джонсън, след следващ диалог с украинския президент Володимир Зеленски съобщи, че Англия продължава да търси повече благоприятни условия да укрепи украинската самозащита. Той добави, че " варварските дейности " на Владимир Путин са тестване освен за Украйна, само че и за цялото човечество.

Външният министър Лиз Тръс съобщи, че е говорила с украинския си сътрудник Дмитро Кулеба и е изразила възхищението си от украинския народ и неговото управление. Тя добави, че Англия прави всичко по силите си, за оказване на поддръжка, в това число с отбранителни оръжия и филантропична помощ.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР