По пътя към зрителите в момента върви най-новият български филм

...
По пътя към зрителите в момента върви най-новият български филм
Коментари Харесай

„Доза щастие” - разказ за свободата след страх, който унищожава всичко велико у човека

По пътя към феновете сега върви най-новият български филм „ Доза щастие”. Лентата е по автентичен случай и споделя невероятната и изцяло същинска история на Весела Тотева – момиче, което търси щастието, само че намира пъкъла. И минава през него.

„ Филмът споделя за нейната битка с опиатите и за това по какъв начин съумява да ги пребори. И по какъв начин съумява да излезе чиста от цялото това нещо и по какъв начин съумява да стартира един пълностоен и същински живот след това”, споделя Яна Титова – сценарист и режисьор на кино лентата.

Въпреки мъчителната тематика за зависимостта и опиатите, режисьорът Яна Титова дефинира кино лентата като пъстър и прочувствен, само че и предупреждаващ за бездната, към която може да ни заведе едно на пръв взор нищожно решение или деяние.

„ Самата история и самата Весела е доста откровена. Говори за всички неща, през които е предходна, без безусловно никакъв срам, по един доста друг метод най-малко за мен от всичко, което съм чела по тематиката за опиатите. Така разказва тази взаимозависимост и аз за първи път я разбрах за себе си и съумях по какъв начин да кажа да стана съпричастна с хората, които минават през това”, добавя Яна Титова.

Главната роля е поверена на актрисата Валентина Каролева, която без дубльор извършва даже рисковите каскади във кино лентата.

Звездата от кино лентата „ Възвишение” Алек Алексиев играе брачният партньор на младата Весела, само че с изключение на артист, той е и продуцент на плана.

По думите му това е филм за вяра, за това по какъв начин човек в действителност може да премине през всичко, стига да има воля и религия в себе си и да бъде заобиколен от правилните и верните хора.

„ За първи път съм в подобен план, в който имам опцията да играя човек, с който съм се срещал, с който съм прекарвал време, който носи добрина в себе си и в действителност е въплъщение на положителното и надеждата”, изясни Алек.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР