По отношение на вътрешната опозиция в партията проф. Радослав Гайдарски

...
По отношение на вътрешната опозиция в партията проф. Радослав Гайдарски
Коментари Харесай

Проф. Радослав Гайдарски, БСП: Тази наша вътрешна опозиция много се преекспонира

По отношение на вътрешната съпротива в партията проф. Радослав Гайдарски съобщи: „ Тази наша вътрешна съпротива доста се преекспонира. Някои отдават доста огромно значение на вътрешната съпротива. В неделя имахме Национален съвет, огромната част от тези, които стачкуваха вън, са членове на Националния съвет. Даде им се опция да се изкажат, да дадат свои мнения и така нататък При гласуването те получаваха 8 - 10 гласа “, изясни той.

Социалистът приветства решението на служебния здравен министър за промяната на шефа на държавна болница, на “Александровска “ болница и на “Пирогов “: „ Много пъти съм казвал, че някои от тези шефове би трябвало освен да бъдат свалени, само че и да отидат на прокурор. Аз ви подсигурявам, че има хора, не приказвам за тези тримата, които могат да отидат и в пандиза, тъй като са позволени страшни финансови злоупотреби “, разяснява той.

Проф. Радослав Гайдарски съобщи, че една от точките, по които левицата е безапелационна в здравните сфера, е лечебните заведения да не са търговски сдружения. „ При нас на лечебните заведения в никакъв случай не им доближават парите и с цел да се набират нужните средства, най-вече се взимат пари от пациентите “, уточни той.

Професорът добави, че в случай че се демонополизира здравната каса и се разбие на 5-6, ще бъде унищожено опазването на здравето.

Професор Гайдарски изрази мнение и за ниския % на имунизирано население в страната. “Вие виждате какъв брой народ умря от коронавирус. Един, който е инфектиран може да болести и 100 индивида. Това не е въпрос единствено на персонална отговорност, би трябвало да има гражданска отговорност. Категоричен съм, че би трябвало да се ваксинира населението”, заключи професорът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР