По отношение на природния газ има сериозни аномалии в поведението

...
По отношение на природния газ има сериозни аномалии в поведението
Коментари Харесай

Теменужка Петкова : Кабинетът Петков платил на кантора колосална сума, за да води преговорите с Газпром

По отношение на природния газ има съществени аномалии в държанието на държавното управление на Кирил Петков, защото от кабинета побързаха да прекратят доставките по контракта с " Газпром Експорт " и не направиха нужното да заместят тези доставки. Това сподели Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по, някогашен министър на енергетиката в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

По думите ѝ планът за газовата връзка с Гърция не е от 12 години.

Самото строителство е почнало от октомври 2019 година. Договорът е предвиждал градежът да завърши април 2021. С оглед на пандемията срокът беше продължен до 31 декември 2021 година, акцентира Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по.

Според нея е било належащо да бъде стартиран интернационален търг на база на който да бъдат обезпечени нужните количества природен газ за страната.

Кабинетът на Петков побърза да включи медиатори, които ни доставят още веднъж съветски газ на 30% по-висока цена. Не след дълго време способените органи ще се занимаят с това за какво " Булгаргаз " преотстъпи своите права, отговорности и благоприятни условия да обезпечи природен газ за България на медиатори по веригата, които да оскъпят доставките на газ за страната ни, добави някогашният енергиен министър. 

Според Петкова правителството на Петков е платило колосална сума на адвокатска адвокатска фирма, която да води договарянията с " Газпром Експорт " и това също би трябвало да бъде обект на разбор в бъдеще.

Ще бъде забавно какви препоръки е дала тази адвокатска фирма, по какъв начин са вървели договарянията, какво е било тъкмо неразбирателството сред " Газпром " и българското държавно управление. Защото кабинетът беше гневен бранител на " Лукойл ", когато искаше от Европейската комисия дерогация за съветския нефт, само че когато стана дума " Булгаргаз " да достави непосредствено природен газ за българския пазар държавното управление беше доста демократично, сподели още Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР