По отношение на приказките за хранилки и други доста по-конкретни

...
По отношение на приказките за хранилки и други доста по-конкретни
Коментари Харесай

Денков: Завеждам дело срещу хората, които твърдят за „хранилки от „Лукойл”

По отношение на приказките за „ хранилки ” и други много по-конкретни обвинявания, отговорът е явен – завеждам дело против хората, които настояват такива неща. Това към този момент съм го решил ”, съобщи министър председателят Николай Денков.

За Шенген Денков сподели, че има още дейности, с цел да бъдем признати в Шенген. Трябва да се работи настойчиво и редовно в дипломацията, сподели министър председателят.

Вчера на всички срещи и в Австрия ясно обяснихме причините ни и против тях нямаше възражения. Канцлерът сподели, че няма никакви политически искания, има проблем със затворените граници, на които има инспекции сред Австрия и прилежащите страни, посочи Денков. Разговорът продължава на следващия ден и вдругиден в Брюксел, когато има Европейски съвет, добави Денков.

За 7-ми блок стартира процесът, с който се структурира компанията, тя се финансира, която ще реализира строителството, срокът е до 2033 година Това са съществени старания, средства, действителната работа стартира с това решение, сподели още Денков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР