По нетрадиционен начин бе отбелязана 109-ата годишнина от рождението на

...
По нетрадиционен начин бе отбелязана 109-ата годишнина от рождението на
Коментари Харесай

Само Тодор Славков почете паметта на дядо си в Правец / СНИМКИ

По нетрадиционен метод бе маркирана 109-ата годишнина от рождението на Тодор Живков на 7 септември. Организаторите на събитието, което постоянно се организира в родния дом на някогашния Първи в Правец, тази година излязоха отвън рамките на формалните слова и поднасянето на венци и спретнаха специфична стратегия, съпроводена с коктейл на финала.

Всички, пристигнали да почетат паметта на Живков, имаха опция да следят онлайн огнено шоу, което се разигра на метри от паметника на починалия общественик. Освен това присъстващите можеха да прегледат и специфична галерия с дарове, които Тато е получавал през дългогодишното си ръководство от международни водачи, високопоставени лица и свои родственици и другари.

За поредна година рожденият му ден бе почетен най-вече от елементарни жители, общественици и от кмета на Правец Румен Гунински. Единственият представител на рода на Живкови, който сервира букет на паметника на някогашния Първи, беше неговият внук Тодор Славков, наследник на Людмила Живкова и Иван Славков. Жени Живкова и нейните наследнички още веднъж не бяха видяни измежду присъстващите, липсваше и синът на Живков – Владимир, който през последните 2 години има съществени здравословни проблеми и е съвсем имобилен.

Припомняме, че на 5 август се навършиха 22 години от гибелта на Тодор Живков. На помена, който още веднъж се състоя в къщата му в Правец, не пристигна нито един член на неговата фамилия.



Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР