По нареждане на сръбската прокуратура е арестуван заместник-министърът на земеделието

...
По нареждане на сръбската прокуратура е арестуван заместник-министърът на земеделието
Коментари Харесай

Заради поискан подкуп: Арестуваха сръбски заместник-министър

По разпореждане на сръбската прокуратура е задържан заместник-министърът на земеделието Дария Янич Нишавич. Тя е арестувана по съмнение за приемане на рушвет. С нея е задържано е още едно лице – Д. Ч., поради подозрение, че е ѝ е дал, заяви РТС, представена от БГНЕС.
По информация на прокуратурата за проведена престъпност, има обосновани съмнение, че заместник-министърът е получила месечна вноска от авансово контрактувана сума против заричане да спомага при приемането на контракт за социална поръчка на Министерството на земеделието в региона на услугите, подкрепена от задграничен фонд за финансиране на земеделието.
 Директор на старешки дом на съд поради 51 умряли от ковид Директор на старешки дом на съд поради 51 умряли от ковид
Прокуратурата в Ниш е повдигнала обвиняване против шефа на дом за възрастни хора Милан Стеванович. Той бе арестуван на 13 април за " т...
Ангажиментът е бил на заместник-министъра да се заплащат 1 000 евро на месец през идващите 2 години, до момента в който трае осъществяването на контракта по публичната поръчка. Обвинението отбелязва, че обиските не престават.
Дария Янич Нишавич дава отговор за интернационалното съдействие и управлява връзките с Европейски Съюз. Преди това е била чиновник на Службата за европейска интеграция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР