“По моя покана с Десислава Атанасова проведохме среща с министъра

...
“По моя покана с Десислава Атанасова проведохме среща с министъра
Коментари Харесай

Асен Василев: Във фонда за бедствия има 60 милиона лева

“По моя покана с Десислава Атанасова организирахме среща с министъра финансите и заместник-министъра на вътрешните работи във връзка бедствията по Южното Черноморие. Чухме и изслушахме отчета на кмета на Царево. Набелязахме задоволително ограничения и средата както по линия на законодателната власт и по бъдещия бюджет, само че и в този момент ”. Това съобщи Йордан Цонев, ръководител на Бюджетна комисия в Народно събрание, съобщи БГНЕС.

Може да се изненадате от ниската цена на оборудването за нанагорнище на стълби за инвалиди, която ще видите през 2021 година

“В признатия бюджет увеличихме фонда за бедствия и повреди, тъй че средства има. Има 12 моста, които би трябвало да бъдат оправени за 20-30 млн. лева Във фонда има 60 млн. ”, това съобщи и финансовият министър Василев. Относно бъдещия бюджет 2024 година ще има специфичен фонд, който да е целогодишен, с цел да има предварителна защита още преди да са се случили бедствията ”, сподели още Василев.

Заместник- министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев разясни, че при първа опция когато е налице конкретика, за не повече от 10 дни ще се събере комисията и ще вземе решения. “В резултат да се възстановят вредите ”, добави още Темелакиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР