По мое мнение Възраждане блокираха работата на парламента, защото са

...
По мое мнение Възраждане блокираха работата на парламента, защото са
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Повечето промени в Конституцията са противоконституционни

По мое мнение „ Възраждане ” блокираха работата на Народното събрание, тъй като са срещу демонтажа на ПСА, а ние от „ ИТН ” - тъй като сме срещу бруталните промени в Конституцията. Това съобщи Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година от " " в ефира на Нова телевизия.

" Росен Желязков се пробва да е хуморист. Обаче действителността е друга. Блокирането на работата на Народно събрание не е неуместно – това е естествена демократична процедура. Всеки жител има право на митинг, стига да няма принуждение, а даже има обстановки в историята, когато революции не са били мирни ", разяснява той.

" Имаме сглобка със 164 депутати, които могат да постановат силово съвсем всичко, даже да е в прорез със закона. Повечето промени в Конституцията са противоконституционни и биха паднали в Конституционния съд. Опозицията има два разновидността – или седи добродушно в ъгъла, или е дейна и блокира това. Ние ще блокираме активността на Народно събрание, когато се разисква Конституцията, само че не когато обсъждаме Бюджет 2024 ", сподели още Йорданов.

Той изясни, че не е фен на Паметника на руската войска: " Като цяло комунистическият режим ми е непоносим. По-добре обаче би било да се питат софиянци на референдум за демонтажа на ПСА. Незаконно унищожават паметника. "

Йорданов счита измененията в Конституцията за малоумни: " Противоконституционно е част от хората, от които се предлага министър председателят да избира длъжностен министър-председател, да заемат тази служба. "

" Тече развой по политическо преодоляване на някои структури. Главният прокурор ще им бъде на каишка ", добави още той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР