По-малкото е повече – това е водещото мото в новата

...
По-малкото е повече – това е водещото мото в новата
Коментари Харесай

10 модни находки от пролетната колекция на Reserved

По-малкото е повече – това е водещото мото в новата сбирка на Reserved за пролет 2020. Семпла, цветна, с прецизна кройка и високо качество на материалите. Да, от време на време нямаме потребност от непотребни декорации и „ наслоение “, с цел да се откроим със жанр и характерност. Колкото повече усещаме облеклата си като втора кожа, толкоз по-елегантно ще изглеждаме в тях, тъй като, както споделяше Ив Сен Лоран: „ Най-важното в една рокля е жената, която я носи “. И ние по този начин решително и смело сме подготвени да облечем новите си облекла, с цел да посрещнем пролетта.



А измежду тях сигурно избираме total look от винтидж деним, миди рокля, бяла риза на кормила, високи токчета и късата жилетка, която ще бъде измежду must have нещата за новия сезон. Откриваме страхотни фешън находки в сбирката на Reserved , а за едно с тях ви демонстрираме и вдъхновяващи фрагменти от акцията, в която кастинга на модели показва разнообразни генерации, култури и хубост, които въплъщават най-важното в модата – силата на индивидуализма.

И в случай че при девойките е наблегнато на женствеността посредством мощно подчертана талия, на чувствеността посредством транспарантни елементи и буфан ръкави, а на романтизма посредством флоралните принтове, то при момчетата фокусът е върху свободната кройка от 90-те, минимализма и нуждата от изразяването на персонален жанр.

Дрехите от пролетната сбирка може да намерите в магазините на марката и да разгледате на



С поддръжката на Reserved

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР