По-малко от месец ни дели от визитата Lord of the

...
По-малко от месец ни дели от визитата Lord of the
Коментари Харесай

Специални мерки за спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games

По-малко от месец ни дели от визитата Lord of the Dance: Dangerous Games у нас. Спектакълът на 12 април в зала 1 на НДК е с начало 20 часа. Европейската обиколка към този момент е в цялостна мощ, а малко преди нейния старт двама от водещите солисти – Золтан Пап и Андреа Крен, гостуваха и дадоха изявленията за някои от водещите български медии.
Посетителите на спектакъла е значимо да плануват по-ранно влизане в залата . Това се постанова заради събитията, които се организират в НДК поради българското председателство на Съвета на Европейския съюз и въведените спомагателни ограничения за сигурност при достъп в постройката.
Вратите ще бъдат отворени още в 18 часа и всички посетители ще бъдат подробно проверявани за оръжие и взривоопасни средства. Няма да се позволяват хора във очевидно нетрезво положение и маскирани по метод, объркващ тяхното различаване. Забранено е внасянето на обемисти предмети, както и застрашаващи здравето рискови предмети, внасянето на фотоапарати със заменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Всички фенове под 18 години би трябвало да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от компаньон с попълнена декларация. От уеб страницата може да бъде свалена декларацията за компаньон за спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games.
Декларацията може да бъде получена и от защитата на входа на зала 1 на НДК.
Документът би трябвало да бъде запълнен, подписан и показан на входа на залата, като няма потребност да бъде нотариално удостоверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта изцяло гратис - с компаньон, попълнена декларация и без право на седящо място.
Гардеробът към зала 1 на НДК ще бъде разполагаем на гостите на спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games на 12 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР