По-малко от година след като покойната кралица Елизабет Втора се

...
По-малко от година след като покойната кралица Елизабет Втора се
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети посвети в рицарство китариста на "Куин" Брайън Мей

По-малко от година откакто починалата кралица Елизабет Втора се появи на екрана в компанията на мечето Падингтън, отмервайки ритъма на парчето " We Will Rock You " с почукване на сребърна лъжичка върху порцеланова чаша чай, Брайън Мей - индивидът, написал хитовата ария, беше признат в Бъкингамския замък, с цел да получи рицарско звание, заяви Би Би Си. 

Честта беше оказана на китариста на " Куин " за заслуги към музиката и благотворителността. По традиция крал Чарлз Трети докосна Мей по рамото с меч.

Снимки демонстрират по какъв начин Негово Величество беседва с Брайън Мей, откакто го посвети в рицарство, и по какъв начин музикантът театралничи с медальона си след церемонията.  

        View this post on Instagram                      

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Мей свири с група " Куин " от десетилетия и дружно с останалите ѝ членове е написал многочислени шлагери през 70-те и 80-те години на предишния век. Музикантът също по този начин е прочут деятел за правата на животните.

Съпругата на Брайън Мей, актрисата Анита Добсън, позната с ролята си на Анджи Уотс в сапунената опера " Ийст Ендърс " на Би Би Си, също участва на събитието.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group. Текст: Елена Христова/БТА

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР