По-малко от два месеца след като бременна жена е била

...
По-малко от два месеца след като бременна жена е била
Коментари Харесай

В къща, където се твърди, че жена е била държана в продължение на години, е открито тяло на друга, казва полицията в Хюстън

По-малко от два месеца откакто бременна жена е била избавена от дом в Хюстън, където се твърди, че е била държана срещу волята си минимум четири години, друга жена е открита мъртва в същата къща, оповестиха чиновници във вторник.

Тялото на Катрин Робъртс, 61, беше извадено на 5 юли от Домът на Perry Street, където обвиненият Лий Артър Картър, на 52 години, хипотетично е затворил жена, споделиха пред NBC News от полицията в Хюстън и правосъдните лекари на окръг Харис.

Робъртс е живял в същия преустроен гараж, където управляващите споделят, че бременната жена е била арестувана, сподели съседката Джедедая Бийтс.

Робъртс е умрял от алкохолно чернодробно заболяване и хепатит С, усложнени от вътрешен кръвоизлив, съгласно медицинските досиета.

44-годишният Бийтс вярваше, че Робъртс е същият човек, за който се твърди, че рап изпълнителят Картър е отвлякъл преди спасяването на 7 април от първа помощ, откакто жертвата употребява компютъра на обвинения, с цел да се обади на 911.

Въпреки това полицията в Хюстън упорства, че избавената жена е жива, като заместник-шерифите са разговаряли с нея последно в сряда.

" Жертвата в този случай е жива и здрава, “, сподели представителят на полицията в Хюстън Шей Авосиян. „ Установено е, че тя е в положително здраве и не наподобява да е в заплаха. Тя е жива и здрава. “

Що се отнася до полицията в Хюстън, гибелта на Робъртс няма нищо общо с настоящото следствие за похищение и Картър не е разследван за тази гибел през лятото.

" Не беше оповестено за ликвидиране, беше естествена причина, тъй че нямаше да има (полицейско) следствие ", сподели Авосиян. „ Това не беше ликвидиране. Предполагаемото похищение е независимо следствие. “

Когато беше притиснат по отношение на хипотетичното похищение и гибел, разиграли се на същия адрес, Авосиян го приписа на несвързано съвпадане.

" Мога да ви кажа единствено това, което знаем като обстоятелства: споделям, че това са два случая ", сподели той. „ Единият беше докладван през април и по-късно другият случай се случи през юли, позвъняването на DOA до тази резиденция. Към момента това са разнообразни произшествия. “

Говорител на окръжната прокуратура на окръг Харис във вторник отхвърли да разяснява каквато и да е връзка сред случая на похищение и гибелта на Робъртс.

Адвокатът на Картър може не можем да бъдем открити незабавно за коментар във вторник. Но юристът на отбраната сподели по-рано в понеделник, че неговият клиент не е отвлякъл дамата и че те в действителност са в „ сантиментална връзка “ с дете дружно. Наказателна тъжба, подадена против Картър, не се занимава с въпроса и управляващите отхвърлиха да предложат детайлности отвън документа.

Картър беше задържан в четвъртък и упрекнат в утежняващо похищение, преди да бъде освободен против $100 000 гаранция.

Дейвид К. Ли
Източник: nbcnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР