По-малко от денонощие след оставката на Люпко Петрович като треньор

...
По-малко от денонощие след оставката на Люпко Петрович като треньор
Коментари Харесай

Стойчо Младенов изгря на хоризонта като вариант за "ЦСКА-София"

По-малко от денонощие след оставката на Люпко Петрович като треньор на " ЦСКА-София " започнаха както спекулациите, по този начин и пропагандите по тематиката за правоприемник на сърбина. Най-обсъжданото име е на Стойчо Младенов, който сега е отпред на казахстанския " Кайсар " и в неделя му следва край за купата на страната против " Атирау ". От развръзката на този мач значително зависи дали управлението на клуба ще предложи нов контракт на българския експерт.

В България на клубно равнище Младенов е работил единствено за два клуба - ЦСКА и " Литекс ". Начело на " алените " клубната легенда реализира най-големите си триумфи в треньорството, печелейки две от последните три трофеи (2003, 2008). При " оранжевите " някогашният народен селекционер изкара единствено няколко месеца през 2004 година, преди да подаде оставка пред Гриша Ганчев. В момента точно ловешкият предприемач ръководи " ЦСКА-София ", откакто през 2016 година преименува " Литекс " и го реалокира на ст. " Българска войска ".

Същевременно една от звездите на " ЦСКА-София " - Али Соу, прикани почитателите за самообладание и поддръжка макар слабото показване на отбора, публикувайки сантиментален пост в обществените мрежи. " Оставаме на пътя в борбата за великолепие. Ще се спънем и ще паднем доста пъти, само че в никакъв случай няма да се откажем, тъй като ЦСКА в никакъв случай не се предава. Ще се борим за нови триумфи и ще работим доста старателно. Само ЦСКА! "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР