По-малко държавна намеса в икономиката, иновации в образованието, повече научно-развойна

...
По-малко държавна намеса в икономиката, иновации в образованието, повече научно-развойна
Коментари Харесай

Росен Желязков: Знаем къде трябва да се фокусираме в борбата с корупцията

По-малко държавна интервенция в стопанската система, нововъведения в образованието, повече научно-развойна активност и продължаващи вложения в инфраструктурата – това са целите на ГЕРБ съгласно Росен Желязков, актуалният транспортен министър и претендент за народен представител от Благоевград.
За едни е тактичност, за други е приоритет. Лидерът на ГЕРБ е всеки ден измежду хората. Има два типа политици – едните са кабинетни, другите са измежду хората и чуват проблемите им, изясни Желязков.
 Сблъсък сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация в избирателен спор Сблъсък сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация в избирателен спор
В избирателен спор по бТВ се сблъскаха Росен Желязков ГЕРБ, Георги Свиленски Българска социалистическа партия, Станислав Анастасов Движение за права и свободи, Искрен Веселинов Вътрешна македонска революционна организация. Във...
Що се отнася до борбата с корупцията, Желязков подсети за тежкото завещание, в което България влезнала в Прехода. Знаем къде би трябвало да се фокусираме в битката с корупцията – при ръководството на финансовите запаси, на еврофондовете. Много залагаме на електронната система за публичните поръчки, изясни Желязков. " Мисля, че чувството за корупция е по-голямо, в сравнение с действителната корупция, само че би трябвало да го преодолеем ", сподели той. Същевременно Желязков уверено съобщи, че имаме електорнно държавно управление – било като магазин, който трябвало да се цялостни със стока. На въпрос какъв % от магазина е цялостен, отговорът беше, че Национална агенция за приходите си взаимодейства с бизнеса по електронен път на 90%, а 75% от услугите на " Автомобилна администрация " били електронизирани.
Що се отнася до в България, Желязков съобщи, че не знае кои са източниците на отчета и по тази причина не може да го разяснява. Но той настоя, че действително може да се работи при смяна на законодателство и Конституция, а не просто да се приказва пожелателно.
Според Желязков, имало сюжет, било игрален филм, хибридна офанзива и хората не можело да бъдат облъчвани със фотосите с чекмеджетата и кюлчетата на Бойко Борисов, те не вярвали.
За край транспортният министър изрази убеденост, че няма да има проблем с броенето на гласовете. " Манипулацията е част от говоренето, че ще има операция ", заключи Желязков.
 Желязков: От концесията на летище София има единствено изгоди Желязков: От концесията на летище София има единствено изгоди
Видяхме новата обединението сред Демократична България и Българска социалистическа партия в координирана акция, като партизански набег. Двете партии, с едни и същи т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР