По-малко бременни жени ще бъдат изпратени в затвора, след като

...
По-малко бременни жени ще бъдат изпратени в затвора, след като
Коментари Харесай

По-малко бременни жени ще бъдат вкарани в затвора, след като две бебета умрат зад решетките, предизвиквайки голяма промяна в присъдите

По-малко бременни дами ще бъдат изпратени в пандиза, откакто беше направена основна смяна в насоките за присъди след гибелта на две бебета в пандизите в Обединеното кралство.

Малката Айша Клиъри умря в ръцете на майка си тийнейджърка в затворническа килия в HMP Bronzefield, откакто тя на вятъра се опита да я избави, като прегриза пъпната й шнур със зъби през септември 2019 година Майка й Риана поддържа позвъняванията за насоки за смяна. През 2020 година 31-годишната Луиз Пауъл роди мъртвородена щерка, Брук, сама в тоалетна в HMP Styal, когато здравна сестра в пандиза не отговори на незабавните повиквания.

Официалните данни демонстрират, че бременните дами в пандиза са седем пъти по-склонни да родят мъртво дете, в сравнение с дамите в общността, а групите от акциите приканват бременността да бъде неутрализиращ фактор, когато съдиите и магистратите вземат решение каква присъда да осъдят предават в кралските и магистратски съдилища в Обединеното кралство.

Днес съветът по присъд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР