По-малкият от двамата синове на Георги Първанов се разминал на

...
По-малкият от двамата синове на Георги Първанов се разминал на
Коментари Харесай

Вестник Ретро: Синът на Първанов се потроши с мотор

По-малкият от двамата синове на Георги Първанов се разминал на косъм от гибелта поради пристрастеността си към високите скорости, написа вестник " Ретро ". В рамките единствено на един месец Ивайло Първанов претърпял две съдбовни рухвания от мощния си мотор.

Наследникът на някогашния президент признава, че макар злополучните случки не се отхвърля от возилото си на две колела, което назовава „ моята обич “. Първото му рухване било по-безобидно, като единствено изгубил равновесие и паднал на асфалта. Сериозни вреди нямало нито по тялото му, нито по мотора. Втория път обаче станал жертва на несръчен софийски водач, който излязъл от директна на многолюден столичен бул., не се огледал и спрял по средата на пътя. Джигитът навлязъл напълно в платното на Ивайло, който се оказал беззащитен и пожертвал себе си, вместо да удари автомобила на другия човек.

„ Нямаше накъде да тичам. Стиснах предната спирачка, изгубих надзор и паднах “, споделя младият предприемач на собствен другар, също разпален моторист. Травмите този пъти били по-сериозни, само че най го доядяло, че разрушил скоростите, лостовете и спирачките на чисто новото си возило.

Ужасени от прекарванията били най-много майка му Зорка и брачната половинка му Росица, с която се венчаха тъкмо преди 2 години. Снахата на Георги Първанов е родом от Враца, само че още от студентка живеела в София. Завършила с отличие финанси в УНСС, както и европейски бизнес в влиятелен британски университет. Близки до фамилията разкриват, че макар солидното обучение не се месела в хотелиерския бизнес на мъжа си Ивайло, а все още работела като почитан управител в Обединена българска банка.

Сватбата на Ивайло и Росица бе измежду най-бляскавите церемонии за 2016 година, само че 2 години по-късно младото семейство към момента не се решавало да има наследници. За разлика от Ивайло, по-големият наследник на президента Първанов - Владимир, към този момент е баща на две дечица. Първото внуче на някогашния държавен глава се роди през 2011 година и носи негово име – Георги, а през лятото на 2015 година се появи и първородната внучка Виктория. Ивайло и Роси обаче упражнявали да станат родители, отглеждайки куче от породата пекинез. Падали си по екзотичните почивки, а последната топдестинация, която посетили напролет на тази година, са Малдивите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР