По-малката дъщеря на треньора на Левски Делио Роси - Джулия,

...
По-малката дъщеря на треньора на Левски Делио Роси - Джулия,
Коментари Харесай

Дъщерята на Делио Роси се премести за постоянно в София

По-малката щерка на треньора на Левски Делио Роси - Джулия, се реалокира в България. Къдрокосата хубавица се откри в София при своя татко. Нещо повече, Джулия реши да продължи образованието си тук. Тя към този момент е студентка в Медицинския университет, написа " България Днес ".

" Синята " наследничка се възползва от специфичния банкет на задгранични жители за образование на МУ-София. Ще се образова на британски, само че близки до треньора на Левски издадоха, че към този момент е почнала да учи и български.

Тя побърза да се похвали на приятелите си с новото си образователно заведение. Дъщерята на Роси качи история в " Инстаграм " със своята студентска брошура.

Джулия дойде в София за първи път преди дуела на " сините " с Черно море през септември. Тогава тя, сестра й с мъжа си и майка й разгледаха столицата ни и поддържаха Левски от трибуните. Делио Роси я заведе и на специфичната вечеря, която притежателят на клуба Спас Русев провежда за тима. По време на престоя си в София Джулия не спираше да качва фотоси от столицата ни и да я хвали какъв брой е красива. Явно толкоз й е харесала, че реши да се реалокира тук.

Най-вероятно за непрекъснато в България ще дойде и брачната половинка на Делио Роси. Тя дружно с щерка си беше на трибуните на Националния стадион " Васил Левски " по време на дербито с ЦСКА. След това изчакаха търпеливо италианския експерт пред съблекалнята, като си поговориха с хора от щаба му.

След като фамилията му идва тук, Роси най-вероятно ще напусне хотела, където беше до момента. Очаква се той да получи апартамент от управлението на Левски, в който да се настани в най-скоро време.



Снимка: egoist.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР