По-малката дъщеря на Борислав Михайлов замина да живее и учи

...
По-малката дъщеря на Борислав Михайлов замина да живее и учи
Коментари Харесай

Щерката на Боби Михайлов заживя в Америка! Заряза тениса, учи политика

По-малката щерка на Борислав Михайлов отпътува да живее и учи в Америка, научи HotArena. 20-годишната хубавица Елинор следва политически науки и интернационалните връзки в Североизточния университет в Бостън. Учебното заведение е изключително влиятелно.

Шефът на футболния съюз и именитата гимнастичка Мария Петрова са извънредно горди със своята дъщеря. Тя е почнала да учи през есента на предходната година и към момента е в първи учебен срок, разкриват източници на „ България Днес “ оттатък океана. Елинор също по този начин се е трансформирала в невероятна красавица и е като магнит за мъжете. Тя настойчиво крие дали има съществено гадже до себе си. Госпожица Михайлова има опит с живота в чужбина. Тя живя няколко години в Барселона. Не крие, че обожава да пътува в разнообразни страни. Ели има доста близка връзка със своя по-голям брат Ники Михайлов, с който са от разнообразни майки. Като по-малка тя ходеше лятото на море с батко си. Дори постоянно му гостуваше в Холандия, до момента в който той пазеше на вратата на локалния " Твенте ", където стана и първенец.

Елинор беше считана за огромна тенис вяра като ученичка . Тя участваше в държавните шампионати и беше подкрепяна от напълно спортното си семейство. В тийнейджърския си интервал щерката реши, че не желае да гради такава кариера и се отхвърли от тренировките. Тя остана другарка с най-секси тенисистката Юлия Стаматова. Въпреки че към този момент е пораснала млада дама, Елинор продължава да бъде закриляна от Ники М., който бди над нея като орел. Братът пази сестра си от всевъзможни навлеци и държи да се запознае с всяко момче, което я приближи. Освен това изрично й е забранил да си написа и комуникира с футболисти. Сега, когато Елинор е в Щатите, контролът към нея сигурно няма да бъде толкоз затегнат.

Мария Петрова, която е трикратна международна шампионка по художествена гимнастика, се чува съвсем ежедневно с дъщеря си. Именно когато забременя с Елинор, тя се отхвърли от призванието си в миг, когато беше на върха. " Бях дете, преди да родя. Сега към този момент съм огромна ", призна Мария Петрова тогава. Петрова отглежда и Ники М., който е единствено на 5 години, когато Боби Михайлов и първата му брачна половинка се развеждат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР