По-конкретно обвиненията са неподходящо поведение“, лъжливи изявления и манипулация на

...
По-конкретно обвиненията са неподходящо поведение“, лъжливи изявления и манипулация на
Коментари Харесай

Инвеститори в Twitter съдят Илон Мъск

По-конкретно обвиняванията са „ неуместно държание “, „ лъжливи изказвания и операция на пазара ”, които са основали „ безпорядък “ в централата на Twitter в Сан Франциско, уточни Военновъздушни сили. Междувременно сега акциите на обществената мрежа са с към 27% по-ниски от офертната цена на Мъск от Щатски долар 54,20.

Според друго обвиняване, Мъск се е облагодетелствал финансово, като не е разкрил незабавно забележителния си дял в Twitter и своя проект да влезе в борда на шефовете на компанията. Инвеститорите недоволстват и против няколко „ подвеждащи ” туита на Мъск, който има 95 милиона почитатели в платформата.

Особено отвращение е провокирала обявата му, че задържа офертата си за поглъщането на медията поради подозрения по отношение на броя на подправените сметки. „ Това е опит за манипулиране на пазара по повод акциите на Twitter, защото той от дълго време знаеше за подправените сметки ", се споделя в желае, откакто Мъск акцентира това като причина, че договорката " не може да продължи напред ".

Днес един от юристите,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР