Дистопичен кошмар или бъдещето на конкурсите за красота? Отсъдете сами,

...
Дистопичен кошмар или бъдещето на конкурсите за красота? Отсъдете сами,
Коментари Харесай

Първият световен конкурс за красота „Мис ИИ” вече е факт

Дистопичен призрачен сън или бъдещето на състезанията за хубост? Отсъдете сами, споделя Euronews. Победителката „ Мис ИИ ” и двете ѝ подгласнички – или по-точно основателите им, ще се борят за дял от наградния фонд ($20 000). Участничките ще бъдат оценени по три критерия, наречени от уредниците „ типичен аспекти ”: външен тип, държание и отговори на поредност въпроси, в това число " Каква би била единствената ти фантазия да направиш света по-добро място? "

След прецизна „ цедилка ”, участничките във Fanvue Miss AI ще бъдат сведени до топ 10, като първите три ще бъдат оповестени на онлайн гала по награждаването идващия месец. Разработчикът и основател на „ победителката ” ще си „ тръгне ” от събитието с Щатски долар 5 000 в брой и " менторска стратегия за създатели " на стойност $3 000.

Според създателите на състезанието, има действителен късмет събитието да се трансформира в „ Оскарите на стопанската система на основателите на ИИ “. Сред членовете на журито (2 х 2 хора и ИИ-креатури) са и двама виртуални съдии:...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР