Той е един от ръководителите на отдела за индустриален дизайн

...
Той е един от ръководителите на отдела за индустриален дизайн
Коментари Харесай

Гуруто на индустриалния дизайн в Google не е пристрастен към технологиите

Той е един от ръководителите на отдела за промишлен дизайн в Гугъл, показва го swissinfo.ch, до момента в който, Зелуегър, който в никакъв случай не е имал тв приемник, се разказва като „ тъкмо противоположното на софтуерен фанатик ”. Мотивират го на първо място „ изкуството, дизайнът и музиката, хората, природата, придвижването ” – да вземем за пример да сърфира в океана, преди работа.

До дизайнерското си студио в в Маунтин Вю, Силиконовата котловина, Зелуегър се придвижва тичайки, с велосипед или с публичния траснпорт, а електрическата кола употребява със брачната половинка си и 14-годишните им близнаци през уикенда.

Започнал кариерата си през 90-те години на предишния век в LaTour-de-Peilz на брега на Женевското езеро, учил дизайн в Пасадена, с двама свои другари Зелуегър основава толкоз сполучливо дизайнерско студио в Сан Франциско, че единствено след две години е закупено от тайванския производител на телефони HTC. Казва, че създава плановете си, с цел да взе участие в „ оформянето на нашето бъдеще със примирение и почитание ”.

През 2016 година се свързва с...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР