По книжарниците вече е налична Опознай себе си - новата

...
По книжарниците вече е налична Опознай себе си - новата
Коментари Харесай

7 цитата от бестселъра Опознай себе си

По книжарниците към този момент е налична " Опознай себе си " - новата книга от Щефани Щал. В нея създателят показва методика за разрешаване на личностни проблеми и рецесии във взаимоотношенията.

Представяме Ви някои цитати от книгата:

С любовта в живота постоянно е по този начин: в случай че можем да обичаме единствено това, което е напълно, това не е същинска обич.

***

Нека да сме наясно: да одобряваме себе си не значи да харесваме всичко у себе си, а да сме наясно с това, което сме. Това е цялостната диаметралност на самоизмамата и омразата към себе си. Да одобрявам себе си значи да одобрявам, че страстите ми – както позитивните, по този начин и негативните – са част от мен и че имам право да ги изпитвам. Да одобрявам себе си значи да съм наясно както със мощните си страни, по този начин и с лимитите си. Защото единствено откакто ги осъзная, мога да ги приема и, в случай че желая, да работя върху тях.

***

Колкото повече се опознаваш, толкоз по-лесно ще ти бъде с близките – както и на тях с теб.

***

Истинската непосредственост поражда единствено посредством достоверност, откровеност и емпатия.

***
" Опознай себе си " - новата книга от Щефани Щал
В тази книга Щефани Щал – психотерапевт и бестселъров създател № 1 в Германия, показва методика за разрешаване на личностни пробл...
Прочети повече
Можеш да промениш единствено това, което осъзнаваш.

***

Нямаме дефекти, а единствено специфични резултати!

***

Има доста по-смислени неща от това да бъдем съвършени, да вземем за пример да се държим почтено и да се любуваме на живота.

Още от ЛИТСПОТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР