Тейлър Суифт обявява датата на издаване за 1989 г. (версията на Тейлър) - казва на феновете, че е любимата й досега

...
По-късно тя сподели публикация в социалните медии, показваща обложката на
Коментари Харесай

По-късно тя сподели публикация в социалните медии, показваща обложката на албума и написа: „Изненада!! 1989 г. (Taylor's Version) е на път към вас скоро! Албумът от 1989 г. промени живота ми по безброй начини и ме изпълва с такова вълнение да съобщя, че моята версия ще излезе на 27 октомври.

" За да бъда напълно честен, това е най-ЛЮБИМИЯТ ми презапис, който някога съм правил, защото петте песни From The Vault са толкова луди. Не мога да повярвам, че някога са били изоставени. Но не за дълго!"

Оригиналният албум имаше 13 песни, а луксозното издание съдържаше 16. Презаписът ще има 21 песни.

Първото издание беше през 2014 г. с хитови сингли, включително Shake It Off, Blank Space и Bad Blood. Нейният пети студиен албум, той отбеляза пълния й преход от кънтри певица към поп звезда и й спечели три награди "Грами", включително желания най-добър албум.

Тя оттогава стана единствената соло изпълнителка, печелила три пъти Грами за най-добър албум.

Риши Сунак участва във фитнес клас на тема Тейлър Суифт в Лос Анджелис, TikToker твърди

Swift обяви възстановяването на целия си стар каталог през 2019 г., след спор с музикалния мениджър Scooter Braun, който беше купил нейния официален лейбъл и продаде правата върху главните й записи.< /p>

Звездата си проправи път през всяка своя колекция и сега само нейният албум от 2006 г. Taylor Swift и албумът й от 2017 г. Reputation все още не са преиздадени.

Последното й преиздаване запис, Speak Now (Taylor's Version) беше издаден през юли.

В момента Суифт е част от световното си турне - The Eras - което започна през март в Аризона и ще прекоси пет континента, изнасяйки над 130 концерта.

Нейното тричасово изпълнение – което включва повече от 40 песни на вечер, с „тайни песни“ и специални гости, множество тоалети и пиротехника – досега й е спечелило похвалите както от фенове, така и от критици. Това е първият й голям набор от концерти от 2018 г. насам.

Тя беше подкрепена от рок триото Haim в САЩ и към нея ще се присъедини американската група Paramore за европейската част от турнето, което започва през май 2024.

Суифт ще играе .

Треската на Суифт завладя САЩ по време на разпродадените й концерти, като фенове на знаменитости бяха забелязани на концертите на звездата в САЩ, включително Меган, херцогинята на Съсекс, Чанинг Тейтъм, Камерън Диас, Хилари Дъф, Бри Ларсън, Елизабет Банкс и Ейми Адамс.

Щракнете, за да се абонирате за Backstage, където и да получавате вашите подкасти

Междувременно британски Министър-председател миналата седмица, докато беше на почивка в Ел Ей.

Турнето на Swift's Era's сега ще се премести в Южна Америка, преди да се насочи към Азия и Австралия през 2024 г. Тя ще прекара лятото на 2024 г. в обиколка на Европа, като накрая ще се върне в Северна Америка за допълнителни дати, които тя добави към надпреварата миналата седмица, поради масовото търсене.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР