По късните полети крият рискове! Не резервирайте по късен полет през

...
По късните полети крият рискове!
Не резервирайте по късен полет през
Коментари Харесай

Никога не правете тази грешка, когато резервирате зимен полет, предупреждават експерти!

По късните полети крият опасности!

Не резервирайте по късен полет през зимата, тъй като е много по евентуално да се сблъскате с огромни закъснения

Ако летите през зимните месеци има огромен риск от известно закъснение настояват специалисти. Ето за какво би трябвало бъдете изключително деликатни с цел да не се объркат проектите ви. „ Опитайте се да летите допустимо по рано денем, защото закъсненията и анулацията постоянно се усилват и засягат по- късните полети ” изяснява Навийн Дитакави, създател и основен изпълнителен шеф на Next Vacay.

Беки Мур, специалист по пътуванията и създател на уеб страницата за туристически запаси Global  Grashopper, прибавя, че първият полет заран рано може да е най- положителната ви алтернатива през зимата. „ Когато резервирате първи полет, вие в действителност намалявате възможностите да бъдете забавени ”, споделя Мур. „ Много от полетите се анулират или закъсняват през нощта заради метеорологичните условия. Идеята е, че като резервирате по ранен полет шансът да са случи някакво закъснение или анулация понижава, също по този начин имате късмет да реагирате съответно в случай че това се случи с цел да не се объркат проектите ви.

Експертите също по този начин са безапелационни, че би трябвало да внимавате и при избора си прехвърляне през зимата

Джонатан Смит, специалист по пътуванията и създател на Camper Guide, предлага да избягвате резервациите на свързващи полети при зимни условия в случай че това е допустимо. „ Качването на полет без спиране подсигурява, че ще намалите шанса от закъснения и комплициране на проектите ви до най-малко ”, споделя Смит. Но в случай че проектите ви за пътешестване би трябвало да включват свързващ полет през по студените месеци, специалистите споделят, че би трябвало да изберете рационално. „ Ако може е най- добре да избегнете тежко засегнатите летища от неприятното време може да имате късмет да избегнете закъснения и анулация на полета ви ” изяснява Смит. Най добре е прикачването ви да се реализира тук-там с по мек климат и по малко натоварени летища с цел да намалите шанса си за комплициране и проваляне на планов

Инфо: https://bestlifeonline.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР