По инициатива на евродепутата Андрей Новаков (ЕНП/ГЕРБ) вчера официално стартира

...
По инициатива на евродепутата Андрей Новаков (ЕНП/ГЕРБ) вчера официално стартира
Коментари Харесай

Андрей Новаков стартира първата българска социална мрежа за села и градове - Selovoditel

По самодейност на евродепутата Андрей Новаков (ЕНП/ГЕРБ) през вчерашния ден публично започва първата българска обществена мрежа за села и градове - Selovoditel. Повече от 120 души участваха на премиерата в София, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Selovoditel е интернет платформа, която вместо профили на хора популяризира профили на български села и градове. Акцентът е подложен върху селата, защото отдалечените и селските региони са най-често засегнатите от процесите на обезлюдяване. Броят на обезлюдените обитаеми места се усилва непрестанно, което от своя страна е проблем, засягащ цяла Европа. Българските села имат извънредно огромен капацитет, който все още остава неразкрит, означи Новаков.



Интернет платформата има за цел да популяризира българските селища из цяла България, Европа и Съединени американски щати. Чрез извънредно банален графичен модел всеки профил на населено място демонстрира неговите най-силни страни и определящите фактори за бъдещи гости, туристи и вложители.

Платформата е изцяло безвъзмездна и всеки може да сътвори профил на определено от него българско населено място. Достъпна е на уеб страницата www.selovoditel.andreynovakov.eu.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР