По информация на здравния министър д-р Асен Меджидиев към мястото

...
По информация на здравния министър д-р Асен Меджидиев към мястото
Коментари Харесай

Инцидентът с мигрантите на АМ ”Тракия”: 30 ранени и един загинал

По информация на здравния министър доктор Асен Меджидиев към мястото на случая са били изпратени шест коли за спешна помощ. 

Бус с мигранти бе подгонен от полицията тази заран, откакто не се е подчинил на полицейско предписание. Последвала е гонка, приключила с злополука в региона на Чирпан. Сигнал е подаден към 5 ч. сутринта. 

" Към този миг е открито, че мигрантите са били 46 индивида, афганистански жители. Шофьорът, управлявал буса, е избягал от произшествието. От самото местопрестъпление е видно, че в началото е гръмнала задна лява гума, от което лидерът евентуално е изгубил ръководство, блъснал се е няколко пъти в мантинелата, поради което има голям брой ранени мигранти. 32 мигранти са откарани за лекуване в разнообразни болнични заведения. Имаме информация, че на няколко индивида от тях положението е тежко ", оповестиха от прокуратурата в Стара Загора. 

Това е следващият случай с незаконни мигранти у нас. В средата на този месец край софийското село Локорско в тайник на камион бяха открити 18 тела на мигранти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР