По-хладно от вчера беше времето днес, с изключение на Черноморието,

...
По-хладно от вчера беше времето днес, с изключение на Черноморието,
Коментари Харесай

Постепенно затопляне през новата седмица

По-хладно от през вчерашния ден беше времето през днешния ден, като се изключи Черноморието, където отчитаме едва стопляне. Максималните температури са от 5° в София до 11° във Варна.

През нощта валежи ще има основно в североизточните и крайните югозападни региони от страната. Ще бъде съвсем безшумно, в обособени региони - мъгливо, с минимални температури на следващия ден сред 0° и 5°, в София - към 1° и оптимални - от 8° до 13°.

През деня облачността ще се задържи забележителна, тук-там в Южна България със слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб югозападен, в Северна България - сдържан северозападен вятър.

Облачно и мъгливо ще бъде времето в планините. Ще има валежи, като границата м/у дъжд и сняг ще бъде на 1300 метра.

Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максимални температури в курортите - от минус 1° на Алеко до 3° в Боровец.

Облачно, с превалявания от дъжд, тук-там обилни и съпроводени от гръмотевици ще бъде в южната половина на Балканите. В крайните северозападни и североизточни региони от полуострова облачността ще понижава до слънчево.

В околните дни у нас облачността ще е променлива. По-голямата възможност за слаби валежи има в неделя и в сряда, а в понеделник ще доминира слънчево време. Температурите последователно ще се покачват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР