По график и в срок се изпълняват ремонтите на сградите

...
По график и в срок се изпълняват ремонтите на сградите
Коментари Харесай

Ремонтите на училищата в София се изпълняват в график

По график и в период се извършват ремонтите на постройките на учебните заведения на територията на София. Очаква се до 15 септември да приключат и множеството улични поправки в града.

Забавяне има в реконструкцията на трамвайното трасе по линия 5, която в сектора на площад „ Македония “ би трябвало да завърши доникъде на септември. Цялостният ремонт на трасето - от Съдебната палата до квартал „ Княжево “ ще се извършва в границите на две години, напомни зам.-кметът по строителство инж. Ангел Джоргов.

„ Там имаме 2-3 седмици закъснение. То се дължи основно на преваляванията, които бяха в предния, по-предния месец. Сега несъмнено на всички обекти се стараем, изключително работа навън, гледаме да пазим хората, инструктирани са и всички компании. При 42 градуса на сянка мъчно се работи на слънце, тъй че сега – тези дни и предходната седмица ненапълно се съобразяваме с това, защото в последна сметка животът и здравето на работещите хора на обекта, както и на жителите, са преди всичко “, сподели той.

Инж. Ангел Джоргов ревизира построяването на нови корпуси в 52-ро учебно заведение в квартал „ Бояна “, където ще бъдат признати в допълнение над 70 деца.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР