По-голямата част от хората претърпяват раздели и разочарования в любовта

...
По-голямата част от хората претърпяват раздели и разочарования в любовта
Коментари Харесай

Грешки, които партньорите допускат и които разрушават връзката им

По-голямата част от хората претърпяват раздели и разочарования в любовта през живота си, от време на време и повече от един път. Би било чудно, в случай че можехме да уцелим точния сътрудник от първия път и да познаваме само щастието, само че сме хора и бъркаме непрестанно. Грешките, които позволяваме с сътрудниците си и те с нас са в основата на разпада на връзките и прекратяването на връзките. Кои са грешките, които вършат множеството сътрудници и с които позволяват разрухата на връзката си?

Не живеете дружно за момента
Прекарването на време дружно, само че по първокласен и съзнателен метод, е извънредно значимо за една връзка. Също толкоз значимо е и да прекарвате време поотделно, да си давате време и въздух. Но в случай че се приемате за даденост и не се стараете времето, прекарано дружно, да е пълноценно, това ще повлияе зле на връзките ви.

Свиквате с колегата си
Да свикнете един с различен не е по никакъв начин неприятно, даже е добре, тъй като ще ви сближи оптимално и ще ви даде сигурност. Ако обаче приемете индивида до себе си за даденост и спрете да се стараете във връзката, тя ще се разпадне. Трайно ще се настани скуката и ще убие връзките ви. Не спирайте да вършиме похвали, да вършиме дарове без мотив, да показвате любовта и уважението си към колегата.

Избягвате да показвате уязвимостта си
Уязвимостта е това, което ни прави хора. Тя е нещото, което сближава и което разрешава на околните до нас хора да ни оказват помощ, да ни поддържат, да ни бъдат опора. В сложни моменти, когато се чувствате уязвими е най-нормално да разкриете тази своя същина пред колегата си. Той ще се усеща благополучен да ви помогне, да ви разбере. Това развива интимните връзки.

Не спазвате границите
Трудно е в една връзка да се съблюдават всички граници, изключително когато тя е напреднала в връзките посред ви. Партньорите нормално стартират да се усещат прекомерно комфортно дружно и несъзнателно прекрачват някои граници, което може да им изиграе неприятна смешка. Прекаленото навлизане в персоналното пространство, рецензията без съображение могат да съсипят връзките и да основат непреодолимо напрежение сред вас с течение на времето.

Не се грижите за себе си
Повечето двойки стопират да се грижат за външния си тип и за личното си развиване, когато се обвържат трайно. Спокойствието, което дава уютът на любовта някак кара хората да стопират да се грижат за себе си, да се хранят здравословно, да развиват уменията си, както са правили преди да открият сътрудник в любовта.

Ниско самочувствие
Може да звучи необикновено, само че ниското самочувствие може да убие връзката ви. Част от човешката природа е да кара колегата ви да усеща метода, по който вие сами се възприемате. Това важи за всевъзможен вид човешки връзки, освен в любовта. Езикът на тялото и излъчването ви приказват доста повече на другите, в сравнение с можете да си визиите. Така че, в случай че сами не си вярвате, плахи сте, имате ниско самочувствие, тъкмо по този начин ще ви възприемат и близките и няма да ви почитат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР