По думите на Зафиров първите заявки на партиите дават основания

...
По думите на Зафиров първите заявки на партиите дават основания
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Вярвам, че ще постигнем успех с третия мандат

По думите на Зафиров първите поръчки на партиите дават учредения за оптимизъм

„ Ще поставим всички старания. Имам известна доза оптимизъм. Ако не имаме вяра, че може да се оправим, би било добре незабавно да го върнем - няма да постъпим по този начин. Вярвам, че в последна сметка ще реализираме триумф. Първите поръчки, които получихме през вчерашния ден в общественото пространство, дават учредения за подобен оптимизъм “, сподели в ефира на Атанас Зафиров, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия.

„ Грешката, позволена от първите два мандата беше, че бяха извадени напред нещата, които разделят. Ние ще оставим нещата, които ни разделят на назад във времето и ще се опитаме да извадим напред нещата, които ни събират. Когато и изследванията демонстрират, че българското общество в действителност желае да има постоянно държавно управление, мисля, че разсъдъкът ще надделее “, сподели още Зафиров.

По думите му Националният съвет на Българска социалистическа партия ще се събере и ще реши с кои партии да бъдат водени диалози.

„ Ще ги попитаме желаят ли държавно управление и резистентност, или избори. Ако забележим, че няма предпочитание за кабинет и съгласие, няма смисъл да държим мандата “, добави Атанас Зафиров.

В предходното постоянно държавно управление Българска социалистическа партия ръководи в коалиция с Политическа партия и Демократична България.

„ Смятам, че споменът от нашето общо ръководство не е напълно изтлял, той е много свеж и то би бил един бонус в диалозите с сътрудниците от тези политически сили “, разяснява Зафиров.

Малко по-рано президентът Румен Радев връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Папката одобри ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Партията има седмица, с цел да се опита да събере поддръжка за сформиране на държавно управление.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР