По думите на Лавров, предложенията са добре известни на Киев,

...
По думите на Лавров, предложенията са добре известни на Киев,
Коментари Харесай

Лавров към Украйна: „Въпросът е прост: изпълнете исканията ни за ваше добро”

По думите на Лавров, предложенията са добре известни на Киев, написа Reuters - „ демилитаризация и денацификация на териториите, следени от режима в Киев, унищожаване на заканите за сигурността на Русия, произлизащи оттова, в това число за нашите нови земи “, сподели Лавров, представен късно вечерта в понеделник от ТАСС.

Лавров сподели още пред държавната новинарска организация, че когато става въпрос за продължителността на спора, " топката е в полето на режима и Вашингтон зад него ".

В неделя съветският президент Владимир Путин уточни, че Москва е отворена за договаряния и упрекна за неналичието им Киев и „ неговите западни поддръжници ”. Вашингтон отхвърли тази позиция като неуместна на фона на непрекъснатите съветски офанзиви против мирни цели в Украйна.

Не се вижда краят на войната, която навлезе в 11-тия си месец, умъртви хиляди, разсели милиони и трансформира украинските градовете в отломки. Киев изключи опцията да отстъпи каквато и да е земя на Русия в подмяна на мир и обществено...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР