По думите на астролозите представителките на тази зодия са страстни,

...
По думите на астролозите представителките на тази зодия са страстни,
Коментари Харесай

Страстна и прекрасна! Жената-Скорпион може да ви открадне сърцето завинаги

 жената-Скорпион

По думите на астролозите представителките на тази зодия са буйни, прелестни и доста рискови за мъже. Сещате ли се за кой става въпрос? Коя е най-голямата сърцеядка на зодиака? Да, това е Скорпионът! Жената от тази зодия може да ви открадне сърцето вечно! Можете или да я обичате, или да я ненавиждате. Но да я забравите – в никакъв случай! Ето 5 аргументи за какво жената-Скорпион може вечно да остане в сърцето на мъжете:

1. В душата й гори огън

Жените-Скорпиони са най-разкрепостените в хороскопа. Фантазията им в леглото е безкрайна.

2. Все тая й е какво мислят хората

Жените-Скорпиони са мощни и самостоятелни по природа. Важното за тях е да следват своя сбствен път в живота, без да се интересуват от непознатото мнение.

3. Тя умее прелестно да пази мъжките секрети

Жената-Скорпион е освен вярна на избранника си, само че и умее да пази тайните му. Затова мъжът може да показа с нея каквото изиска!

4. В нея има доста загадки

Жената-Скорпион е доста истинска и тайнствена. В живота й има доста секрети, които мъжът в никакъв случай няма да се умори да разгадава.

5. Тя е необикновено красива! 

Дамите от тази зодия постоянно имат доста необикновена осанка, която притегля представителите на мощния пол като магнит. А въпреки всичко всеки мъж преди всичко обича с очите си!

Ако ви е нужна мощна и чувствена партньорка, търсете жената-Скорпион. Тази хубавица знае по какъв начин да направи избраника си най-щастливия човек на Земята!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР