По думите на адвокат Кристоф Айела, който е загрижен за

...
По думите на адвокат Кристоф Айела, който е загрижен за
Коментари Харесай

Адвокат предупреди: Смъртна опасност грози Ален Делон

По думите на юрист Кристоф Айела, който е угрижен за здравословното положение на именития артист, само че най-много за прекратеното му лекуване, искът е подаден в полза на самия Делон, чийто живот бил " в заплаха ".

 

В писмото, изпратено до прокурора на Монтаржи Жан-Седрик Го, Айела, който споделя, че е юрист на Ален Делон - изказване, оспорвано от някои членове на фамилията, моли да бъде позволено на основния доктор на артиста да го посети във френската му резиденция.

 

Защитникът желае това посещаване да се реализира по неотложност, с цел да се изготви медицински отчет, да се реши какви дейности следва да се подхващат във връзка с положението на артиста и да бъде получено неговото единодушие.

Според Кристоф Айела синовете на звездата, Антони и Ален-Фабиен Делон, се опълчват на визитата, като по думите му рискуват да причинят преждевременната гибел на татко си. " Антони Делон е решил да лекува заболяването на татко си с плодови и зеленчукови сокове, предписани от натуропат ", се показва в желае. От своя страна Анушка Делон, също представлявана от Айела, се опълчва на прекъсването на стандартните грижи и лекуване на татко си.

 

Искът идва след изострянето на спора сред децата на 88-годишния артист на фона на разногласията за наследството. Най-малкият му наследник Ален-Фабиен подаде тъжба против сестра си Анушка Делон, обвинявайки я, че " злоупотребява със слабостта " на татко му и го подвежда.

 

Състоянието на Ален Делон е оценено на над 200 милиона евро. Актьорът е притежател на имение на река Лоара и на огромна сбирка от картини.

 

Делон разгласи края на кариерата си в киното през 2017 година Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 година, се е снимал в над 90 кино лентата. Сред най-известните му функции са в " Роко и неговите братя ", " Гепард ", " Техеран 43 ".

 

През май 2019 година Ален Делон беше почетен с почетна " Златна палма " на кинофестивала в Кан за забележителната си кариера в киното.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР