По думите му, през последния месец напрежението в съдебната ситема

...
По думите му, през последния месец напрежението в съдебната ситема
Коментари Харесай

Огнян Дамянов от ВСС: Взехме добро решение, Гешев ме разочарова

По думите му, през последния месец напрежението в правосъдната ситема доближи високи равнища, които тя не познава последните 30 години.

 

" И самото държание на Гешев през последния месец за мен е мощно разочароващо. Аз съм от хората, които съм го подкрепил преди. През последния месец, той не беше на висотата на позицията си.

 

Да, аз го поддържах при избирането му за основен прокурор. След това сме работили дружно и аз мисля, че Гешев направи много при битката с битовата престъпност ", разяснява той. Според него, поддръжката за прокурорите по места е доста значима.

 

" Изваждането на остарели каузи в този миг не е положително решение, тъй като дава чувство на нещо авансово решено и неналичието на обективен развой. Това основава проблем с бъдещето на тези следствия, защото държанието на Гешев ,искането на имунитети не оказва помощ за разкриването на обективната истина. " Това разяснява Дамянов.

 

" Загубата на доверие в основния прокурор беше развой. Ние сме водили чисто колегиални диалози, в които съм му посочвал неща, които не одобрявам. Но те не доведоха до смяна, " акцентира той. 

 

По думите му е нужно новият прокурор да успокои правосъдната система.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР