По думите му правителството участва в корупционна схемаИмаме възможност да

...
По думите му правителството участва в корупционна схемаИмаме възможност да
Коментари Харесай

Тома Биков: Турски поток може в момента да доставя газ за България

По думите му държавното управление взе участие в корупционна скица

Имаме опция да вкараме 40 милиарда при нужни 3 милиарда, това може да стане в случай че се декларират количества газ. По времето на ГЕРБ сме създали тези връзки с Турция и Гърция.

Това съобщи пред Тома Биков от ГЕРБ.

Турски поток може сега да доставя газ за България. Имаме медиатори, които ще оскъпят газа със 100 млн. на месец, това се случва, обаче, сега, добави Биков. Важният въпрос е, че поради това държавно управление в идващите месеци България ще заплаща 100 млн. повече, в сравнение с плащаше предния месец. Правителството взе участие в корупционна скица, уверен е Биков.

Има опция държавното управление да вкарат 40 милиарда, просто би трябвало да създадат предварителни поръчки. Защо не са го създали това януари-февруари тази година, попита Биков. Правителството желаят да върнат медиаторите при доставките на газ, сподели още Биков.

Нямам чувство за стопляне на връзките сред ГЕРБ и българския президент. Радев е в позиция да се разграничи обществено от актуалното държавно управление, с цел да не обира негативите на това, което тези хора вършат, добави Биков и сподели, че това държавно управление е извънредно едва.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР